Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme;

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na ("Kanun") uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine bu?yu?k önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun'dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.

 

1. Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yu?ku?mlu?lu?klerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlu?, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlu?, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.

 

2. Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak u?zere her tu?rlu? kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, gu?ncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden du?zenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngöru?len su?re kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti'nın birlikte çalıştığı özel-tu?zel kişilerle ya da kanunen yu?ku?mlu? olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Tu?rkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tu?zel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti mu?şterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halu?karda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

 

3. Kişisel Verilerin Aktarılması

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun'da belirtilen gu?venlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli gu?venlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yu?ru?tu?lmesi, veri sahipleri ile mu?şterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla göru?şmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz mu?şteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak u?zere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

 

4. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun ("Kanun") 11. maddesinde Sayılan Hakları

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

a) -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti'nın kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,

b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,

c) -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti'nın yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı u?çu?ncu? kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların du?zeltilmesini isteme,

e) Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) Kişisel verilerin du?zeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı u?çu?ncu? kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin mu?nhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

 

Göru?ş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ünvanı : -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti

Telefonu: 05493978785

Mersis No:

Vergi Dairesi: Ostim

Vergi Numarası: 8160949560

Adresi: Macun Mahallesi Batı Bulvarı No:25 Yenimahalle/ ANKARA

Mail: [email protected]

 

Gizlilik ve Güvenlik

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti Online Shop, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti Online Shop sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti Online Shop bünyesinde kullanılmaktadır. -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti Online Shop, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

 

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

 

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti Online Shop veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin -Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti Online Shop arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

 

Çerez Kullanımı

 

Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

 

Çerezleri, Sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

 

Çerezler ayrıca, Sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin Sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve Sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri Sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

 

-Taktik Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti

 

Adresi: Macun Mahallesi Batı Bulvarı No:25 Yenimahalle/ ANKARA

Telefonu: 05493978785